Bronse til Werder

Skrevet av: Truls Pedersen 09:07 20. juli 2013 , kategori: Utland

Stephanie Werder fra Gjøvik ble tredje på selveste Meadowlands i går, men det var flere norske jenter og prøvde seg ute i løpsbanen.
Stephanie Werder har reist til USA for å delta i montéløp på Hambletonian-dagen på Meadowlands der mellom 20 000 og 30 000 tilskuere er på plass.

I natt red hun et forberdende løp på gigantarenaen like utenfor Manhattans skyline. Werder hadde fått oppsittet på 5-åringen Sundance Bayama som trenes av Henrik Lundell og eies av Joie de Ve Farms, tidligere arbeidsgiver til karer som Pål Buer, Benn Orre og Øyvind Hegdal.

Sundance Bayama og Stephanie lå som sjette underveis, men avanserte bra på oppløpet og ble tredje. Fram til vinneren var det to lengder.

I et amatørløp senere på kvelden gjorde Monica Banca et sjeldent oppsitt i sulkyen. Hun heter opprinnelig Monica Eriksen og er fra Trøndelag. Monica Eriksen var tidligere gift med hesteeieren/treneren Richard Banca, men er np skilt og samboer med treneren Rick Dane jr. Det var en 10-årig passgjenger fra deres stall og som de to eier sammen som Monica kusket inn til annen etter å ha ledet inn på oppløpet.

Mer norsk. Den nå norskeide avlshingsten Revenue er far til kveldens hurtigste vinner på Meadowlands i natt. 7-årsvallaken Hot Shot Blue Chip vant eliteløpet for Corey Callahan på 09.6. Hesten trenes av svensken Jonas Czernyson.

Mer svensk. Jimmy Takter kjører som vanlig fortere enn de fleste andre med sine 2-åringer. Svensken har allerede de to raskeste 2-årigene i verden i år på stallen. I natt sendte han ut den svenskeide 2-åringen Trixton (e Muscle Hill - Emilie Cas El) spm var en auksjonstopp i fjor. Den vant overlegent på 12.2. I sulkyen satt Jimmy Takters svigersønn Marcus Johansson.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013