«Duen» hjelper Joakim gjennom tøff tid
Floken har løst seg for Joakim Hansen og han kan fortsatt jobbe med hestene på stallen, under Bjørn Duestads overoppsyn. Foto: hesteguiden.com

«Duen» hjelper Joakim gjennom tøff tid

Skrevet av: Truls Pedersen 09:07 12. juli 2019 , kategori: Sport

Bjørn Duestad (57) tar ut trenerlisens igjen og går inn som samarbeidspartner i stallen etter avdøde Jan Morten Hansen. På den måten kan Joakim Hansen (21) beholde hesteeiere og få stallen til å gå fram til han selv kan ta ut trenerlisens.

Det har vært noen tunge uker for Joakim Hansen etter at faren og arbeidsgiveren Jan Morten Hansen gikk bort. Nå løser det seg en kinkig floke for Joakim og stallens hester ved at Bjørn Duestad kvitterer ut sin trenerlisens igjen, og blir ansvarlig for stallens hester er periode.

Det er ille nok å miste sin far i kreft, om man ikke skal miste stallen og levebrødet i samme triste setting. For Joakim Hansen har dette vært hodebry de siste dagene, midt oppe i sorgen av tapet av sin far. Nå har saken fått en løsning og de første hestene fra stallen meldes med Bjørn Duestad som treneransvarlig i dag.

– Det ble en vanskelig situasjon da Jan Morten Hansen gikk bort og hestene på trenerstallen hadde en trener som ikke lenger var blant oss. I samråd med Norsk travtrenerforening har DNT godkjent en skisse der en person med trenerlisens går inn og samarbeider med Joakim til han får gått trenerskolen og får sin lisens, kommenterer DNTs sportssjef Tron Gravdal.

– Det har vært en tung tid etter at min far døde, men livet må gå videre og jeg har ambisjoner om å fortsette trenerstallen på Jarlsberg i hans ånd. Hesteeierne ønsker å være med og jeg har hatt en god dialog med DNT og Jarlsberg. Jeg setter pris på at de har vært løsningsorienterte i denne spesielle situasjonen, sier Joakim Hansen.

Det er et tett og godt samhold blant de aktive tilknyttet Jarlsberg, og mangeårig Jarlsberg-trener Bjørn Duestad har anledning til å hjelpe Joakim Hansen. Bjørn Duestad er til daglig hovslager og har nødvendig fleksibilitet til å ta i et tak i en vanskelig situasjon.

Som et apropos til denne saken, sto Jarlsberg-miljøet opp for hverandre da Geir Flåten ble syk og måtte opereres. Da sto Jan Morten Hansen i første rekke når det gjaldt å hjelpe til. Nå er det Jan Mortens sønn Joakim som trenger hjelp, og får det.

– Jeg ser fram til å jobbe med «Duen». Han har erfaring og kompetanse i massevis, og vil være en styrke for stallen, og for meg i min utvikling, sier Joakim Hansen.

Bjorn duestad d9d8629
Bjørn Duestad blir treneransvarlig for stallen etter Jan Morten Hansen. Foto: hesteguiden.com


Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013