TGN kjøper hest.no

TGN kjøper hest.no

Skrevet av: Trond Asheim 08:08 25. juni 2019 , kategori: Sport

VIDEO: – Ved å kjøpe www.hest.no styrker vi hestens posisjon i mediene. Vi er nødt til å tenke bredere når det gjelder hest, sier styreleder i Trav og Galopp-Nytt, Kristian Skullerud.

www.hest.no er Norges eldste, største og mest populære nettsted for hest. Nettstedet har eksistert siden 2000, og har en solid standing i hestemiljøet. Nettstedet er nå kjøpt opp av Trav og Galopp-Nytt AS.

– Dette er et strategisk oppkjøp vi tar på vegne av hele hestesporten. Hestemiljøet er nødt til å stå samlet. Sammen er vi sterke! www.hest.no er et meget sterkt merkenavn i de deler av hestemiljøet som ikke nødvendigvis omfatter trav- og galoppsporten. Vi har mange synergieffekter å hente ut ved å slå hest.no under paraplyen til Trav og Galopp-Nytt. TGN er jo nærmest enerådende på å levere fagstoff i trav og galoppsporten. dette er stoff som ofte er universielt for hele hestesporten, og hestemiljøet. Motsatt kan artkler hest.no produserer være godt stoff for TGN. Ved å utnytte hverandres styrker, vil dette bli et løft for hele hestesporten, sier TGNs styreleder Kristian Skullerud.

Styrker hestesporten

– Vil www.hest.no bestå?

– Ja, i høyeste grad. Nettstedene vil bestå som to selvstendige nettsider, men vi skal utnytte den samdriften og de synergiene som det gir oss. Dette burde også være noe resten av hestesporten burde merke seg.

– Hva mener du med det?

– Vi er i en situasjon nå hvor det er avgjørende at hestesporten og alle som har med hest å gjøre, finner sammen og drar i samme retning, Det har ikke vært slik bestandig. Det er viktig at hestemiljøet fremstår som samlet og mot et felles mål når man for eksempel går opp mot myndighetene og kampen for rammebetingelser. Vi som er opptatt av hest i Norge, må stå sammen og vise det.

– Hva er tanken bak oppkjøpet av www.hest.no?

– Vi vil gjennom dette nå ut til hele hestemarkedet i Norge. Jeg håper alle deler av travsporten vil utnytte de mulighetene som ligger i dette. Vi ser jo også at rekrutteringen til trav- og galoppsporten i stor grad kommer fra andre deler av hestesporten i Norge, først og fremst ridemiljøene, sier Kristian Skullerud.

Gir mange synergieffekter

Knut Houge har skapt www.hest.no. Han ser positvt på oppkjøpet og tror at det kan styrke både eget nettsted, og hestesporten samlet.

– Dette er veldig spennende. Det er masse synergier her. Helt uavhengig av hvilken gren man tilhører i hestesporten, kan man nå finne synergier gjennom dette oppkjøpet. Vi kan lære av hverandre og dette styrker hest.no som nettside, og vil bidra til å styrke utviklingen av siden, samt styrke heste-Norge og oppmerksomheten for hest, sier Knut Houge som fortsatt vil jobbe i hest.no framover.

Med på kjøpet følger for øvrig også hunden.no

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013