Dårlig beskjed til Heltberg

Dårlig beskjed til Heltberg

Skrevet av: Daniel Hansen 21:28 14. mai 2019 , kategori: Sport

Solvalla: Perfect Spirit startet for tredje gang i år og skulle fortsette seiersferden mot Oslo Grand Prix. Det skjedde ikke.

Perfect Spirit er klar for Oslo Grand Prix og treneren Daniel Réden la ikke skjul på at det er det løpet 5-åringen skal være i toppform i i år foran V65-6 på Solvalla i kveld. 

– Perfect Spirit er i god form, men ikke i toppform. Det skal han være i i Oslo Grand Prix og Jubileumspokalen, sa Daniel Réden i forkant av Meadows Road lopp hvor Andover Hall-sønnen derimot ikke viste god form i det hele tatt. Perfect Spirit stod i tiendespor og var jevnspit med Nadal Broline, som debuterte i regi av Björn Goop, som stod i fjerdespor bak bilen.

Ørjan Kihlström overrasket nok alle da han dro i høyretommen etter 400 meter å kjørte seg til tet runden fra mål med Perfect Spirit. Da trodde nok de fleste at Perfect Spirit skulle stikke unna til enkel seier, men den gang ei. Redén-traveren var slått inn mot oppløpet og galopperte. Vant løpet på imponerende måte gjorde Nadal Broline som årsdebuerte på 09,1a/1640 og fikk 200 000 svenske kroner for den knepne seieren foran en god Milliondollarrhyme.

Björn Goop virket dog lunken på start med Nadal Broline i Elitloppet. 

Det har vært flere hester med norsk tilknytning til start i Sverige i kveld

Flashing Boko og Christina Hande jaktet plass i montéløpet under Elitlopps-søndagen i et montéløp med kun fem hester på startstreken. Den norske 7-åringen var tredjevalg i V65-spillet og Ken Warkentin-sønnen til Severin Aarskog har vist at han kan mye under sal i lyse stunder, men i kveld gikk det i tidlig galopp for Flashing Boko som tapte for mye på galoppen. Imponerte stort med seier gjorde Assault.  

Stortalentet Belker har også vært ute å luftet seg. Den svenkfødte 3-åringen etter Scarlet Knight vant overlegent i et løp med 100 000 svenske kroner til vinneren. 

I Østersund

3-årige Hage Modin fikk det ikke til å stemme og galopperte i det første løpet for kvelden. Debutanten Florentin var i likhet med Hage Modin var en annen norsk 3-åring som galopperte. Trude Kleveland fikk ikke premie i et montéløp med Snonsøy Elda, men Balder Halbak leverte varene med annenplass med Jomar Blekkan verdt 12 500 svenske kroner. Jomar Blekkan ble også femte med Wilkas

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013