Forever Peace flyttes til Sverige
Forever Peace og Erlend Rennesvik. Foto: hesteguiden.com

Forever Peace flyttes til Sverige

Skrevet av: Line Bjølgerud 12:37 11. januar 2019 , kategori: Sport

Den skadeforfulgte snakkhesten får ny trener. 

Forever Peace har vist stor kapasitet, men slitt spesielt mye med halsen. Den nå seks år gamle Muscle Hill-sønnen har vært gjennom to halsoperasjoner. Først en «tie forward»-operasjon i fjor vinter, før en ny operasjon for stemmebåndskollaps i fjor høst. 

Nå flyttes hingsten Erlend Rennesvik til Halmstad-trener Jerry Riordan som hadde stor suksess med Ringostarr Treb i fjor og Twister Bi året før. 

– Vi er lei, og vil fokusere på unghestene vi har. Forever Peace er ikke lett å trene her hjemme, for han takler ikke bakkene her. Han var syk en lang periode da det var virus på stallen, men er frisk igjen nå. Jerry har lenge vært interessert i hesten, for han kjente til mora (Peaceful Way, tjente over 20 millioner i USA). «I'll make you a elitloppswinner», har han sagt. Det er heller tvilsomt, men det er på tide å prøve noe nytt. I Halmstad er det dessuten bedre klima og Peace slipper å trene med brodder, forteller Ingvild Seljord som eier hesten sammen med faren Svein Seljord. De leier ut stallplass til Rennesvik som driver trenervirksomheten sin på deres gård i Nittedal. 

– Jeg tror den siste operasjonen var vel så viktig som den første. Svelget ble «heiset» ni centimeter opp, og det fører til en annen belastning på stemmebåndene. Nå skal han være i orden, men det er vanskelig å si hvor mye som har satt seg i hodet på ham, sier Seljord. 

De har ei 3-årshoppe (e Credit Winner), 2-årshoppe (e Muscle Hill) og åringshingst (e Muscle Hill) etter Peaceful Way, som snart venter føll igjen etter Muscle Hill. 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013