Broren vant på Vincennes
Sophia Frecels storebror Cash Gamble vant på Vincennes i går og kan bli en faktor under vintermeetinget. Foto: hesteguiden.com

Broren vant på Vincennes

Skrevet av: Truls Pedersen 07:27 14. november 2017 , kategori: Utland

Hesten over disse linjer er 3-årige Sophia Frecel. I går vant hennes bror på Vincennes og er en skummel aktør i årets vintermeeting på Paris-banen.

Sophia Frecel (e Scarlet Knight) har startet fem ganger i regi Sigbjørn Kolnes i år, og notert 17,5a/2100 som best. Oppdretter Helge Saxeide var våken og kjøpte hennes mor No Way Back (e Viking Kronos) i Sverige før storebroren Cash Gambe kom på banen for alvor.

Etter å ha blitt tredje i Kungapokalen for sin daværende trener Per Lennartsson og vist at han tilhørte årgangstoppen i Sverige, ble Cash Gamble flyttet til Fabrice Souloy i 2016. Da Souloy ble tatt for doping, ble Cash Gamble værende på stallen, men nå under Souloys svoger Philippe Billards ansvarsregime.

Cash Gamble hadde ikke startet siden i juli, da han i går debuterte i vinterens vintermeeting på Vincennes med en overbevisende seier i Prix du Langedouc med 400 000 kroner til vinneren. Franck Nivard satt stille i det lengste og lot Cash Gamble spurte forbi konkurrentene ute i bane til seier på 14,0v/2850.

Se løpet her:

Dette var den 6-årige Ready Cash-sønnens 18. seier i den 40. starten. Han har tjent over fem millioner kroner. Cash Gambles mor No Way Back har i Norge tre avkom. 3-årige Sophia Frecel (e Scarlet Knight) er nevnt. Åringshoppa Sabrina Frecel (e Kadabra) er til innkjøring hos Per Otto Aagre i Grimstad, men skal senere til Geir Vegard Gundersen. I år har No Way Back et hingsteføll etter Donato Hanover som bærer navnet Donato Frecel.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013