Personvernerklæring for Trav og Galopp-Nytt A/S


Behandlingsansvarlig
Ansvarlig utgiver Holm Amund Holmsen er på vegne av Trav og Galopp-Nytt behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres
Vi lagrer følgende opplysninger om våre abonnenter:
Navn, postadresse, telefonnummer, e-postadresse, kjønn samt abonnementshistorikk.
For å gi deg som abonnent personlig, effektiv og god service, vil vi i tillegg dokumentere dine kundehenvendelser til oss. Vi har rutiner som sikrer at vi kun dokumenterer det som er nødvendig og relevant for sakens natur.
Vi lagrer følgende opplysninger om kunder i vår nettbutikk:
Navn, postadresse og e-postadresse.

Formål med behandlingen
Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.
Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon og service i forbindelse med ditt abonnement via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.

Grunnlaget for behandlingen
Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Innhenting av personopplysninger
Trav og Galopp-Nytt innhenter personopplysninger ved at du fyller ut skjema på våre nettsider eller er i kontakt med våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp og kundeforhold.
Vi bruker ikke informasjonskapsler/cookies på våre nettsider.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter
Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre det er nødvendig for å kunne oppfylle kjøpsavtalen. Det kan bety at ditt navn og adresse overføres til vårt trykkeri, og våre distributører. Vi har databehandleravtaler med våre samarbeidspartnere

Sletting av personopplysninger
Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kundeforhold lagres i vårt kunderegister så lenge abonnementet er aktivt. Når kundeforholdet opphører slettes opplysningene etter 5 år. Dette for å kunne gi deg best mulig service hvis du kommer tilbake som abonnent. Hvis du ønsker at opplysningene slettes tidligere kan du gi oss beskjed. Ved dødsfall vil opplysningene bli slettet i løpet av 2 måneder.
Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte
Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.
Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet
Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon
Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Trav og Galopp-Nytt A/S
Boks 10 Årvoll
0515 Oslo
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
  1. Fyll inn Navn
  2. Fyll inn E-post
  3. Feil info
  4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013